Tokom aprilskih kiša, ili bljuzgavica tokom zimskih meseci, može doći do prekomerne zaprljanosti vašeg ugostiteljskog objekta ili poslovnog prostora. Naročito je kritična zona oko ulaza u zgradu, gde je ubedljivo najveća cirkulacija posetilaca i zaposlenih. Koje je rešenje i šta preduzeti preventivno? Odgovor dajemo u nastavku

Ulaz u objekat je šansa za dobar prvi utisak

  1. scenario: Dolazi vam važan klijent iz inostranstva u vaše poslovne prostorije, ili poznati strani glumac u vaš restoran, i prvo što vidi su otisci obuće na prostoru oko ulaza. Nije baš dobar prvi utisak, zar ne? U ovom slučaju mermerni podovi i ljubazno osoblje vam neće biti od neke pomoći da se situacija popravi.
  2. scenario: Gost prelazi u dalje prostorije ili u svoju hotelsku sobu, obućom šireći dalje nečistoću. Na kraju dolazi i u vašu kancelariju, a vaš kvalitetan tepih trpi ogromnu štetu.
  3. scenario: Jednog kišnog jutra vaša koleginica dolazi na posao, i zbog klizavih pločica na ulazu oklizne se i padne. Na svu sreću nema povreda, ali da ih ima svakako bi palo na vas kao vlasnika objekta da platite odštetu.

Ulaz u vaš poslovni prostor ili ugostiteljski objekat je prvi susret vašeg posetioca ili gosta sa vašom poslovnom kulturom. Priliku da ostavite utisak tu dobijate samo jednom i trebalo bi da razmislite kako ćete je iskoristiti.

Kvalitetni otirači - i estetika i bezbednost

Kvalitetni otirači – i estetika i bezbednost

Kako do urednog ugostiteljskog objekta i poslovnog prostora: otirači i držači za kišobrane

Da ne biste dolazili u ovakve situacije i izložili sebe eventualnom trošku, biće vam potrebno da:

  1. klizanje u delu oko ulaza svesti na minimum,
  2. izolovati uzročnike nereda.

Na šta tačno mislimo? Kako biste umanjili, pa čak i potpuno sprečili klizanje na ulazu pomoći će vam otirači. Neke od prednosti upotrebe kvalitetnih otirača:

  • skupljaju prljavštinu i vlagu samim hodanjem po njima,
  • otporni su na sve tečnosti na bazi ulja,
  • postoji zimski i letnji režim zamene.

Dobri primeri otirača

Dobri primeri otirača

Loši primeri otirača

Loši primeri otirača

Kada je reč o “izolovanju” uzročnika nereda, to su obično odeća i kišobrani sa koje se sliva voda. Rešenje to problema mogu biti korpe za kišobrane od kvalitetnog materijala, u kojima će posetioci ili gosti odlagati svoje kišobrane. Tako ćete bar malo preduprediti stvaranje nereda.

Kupovina ili iznajmljivanje otirača

Dakle, odlučili ste da instalirate otirače u svoj objekat. Čestitamo! To je jedno od dobrih ulaganja u vaš prostor. Međutim, ima jedna stavka na koju bi trebalo da obratite pažnju. Da li ste znali da osim kupovine postoji mogućnost i za iznajmljivanje otirača? Ova opcija može prilično umanjiti vaše troškove, ali uštedeti vreme.

U našoj ponudi su visoko kvalitetni otirači koji nam dolaze iz kompanije CWS iz Nemačke, čiji smo mi ovlašćeni zastupnici. Specifičnost ovih otirača je što su rađeni po novoj novoj high twist tehnologiji, što ih čini najefikasnijim na tržištu

Ova opcija vam se čini zanimljivom? Kontaktirajte nas i objasnićemo vam sve prednosti iznajmljivanja otirača za vaš prostor. Pogledajte i brošuru o našim uslugama iznajmljivanja.

Ars Nova tim