Sajam higijene “Pulire” održan je od 21.05. do 23.05.2019. godine, u Veroni. Na ovom sajmu higijenske industrije u Italiji predstavljen je širok asortiman opreme, a naš tim je bio na licu mesta da se upozna sa svim inovacijama i trendovima u industriji. Evo šta smo tamo zabeležili.

Sajam Pulire – dom higijenske industrije

Pulire predstavlja najveći profesionalni sajam u higijenskoj industriji, koji je ove godine dočekao i svoje 24. izdanje. Baš ova tradicija održavanja duga nekoliko decenije učinila je sajam “Pulire” vodećim događajem u sektoru čišćenja u Europi i jednim od najvažnijih u celom svetu. Na ovom događaju su se predstavili proizvođači i proizvodi iz domena:

  • opreme za toalete,
  • pratećeg potrošnog materijala,
  • mašina za čišćenje,
  • hemijskih proizvoda za čišćenje,
  • opreme i sredstava za profesionalno čišćenje.

Noviteti iz sveta higijene

Kao i svake godine, ni ove nije ništa zapostavljeno, pa smo tako mogli da vidimo opremu i sredstva za čišćenje namenjene higijeni svih prostora. Prostor na kojem se odvija sajam je veličine 16.820 m2, svake godine učestvuje preko 300 izlagača, a broj posetilaca dostigao je čak 17.108.

Šta znači oznaka „EU Ecolabel“ na pakovanju ubrusa i toalet papira?

Pulire 2019 – u znaku inovacija

Ovo izdanje sajma “Pulire” bilo je usmereno ka profesionalnom čišćenju, ali u smislu inovacija u opremi i sredstvima, čiji cilj treba da bude unapređenje i povećanje efikasnosti procesa čišćenja.

Marplast na sajmu Pulire

Naš tim je posetio ovaj sajam, i ovu posetu iskoristio da obavi razgovore sa postojećim inostranim dobavljačima ali i  da razmeni iskustva sa predstavnicima drugih poznatih brendova. Tom prilikom napravljen je dogovor za dalju saradnju i nabavku najnovijih linija tek izašlih iz italijanskih fabrika.

Osim toga, sa ponosom možemo da najaviimo i ekskluzivno predstavljanje nekih linija proizvoda za tržište Srbije i Crne Gore. Celokupna ideja je da na ovaj način održimo kvalitet usluga i visoke standarde koje smo odavno postavili, kao i da i domaćem tržištu, a i regionu, ponudimo sve svetske trendove iz ove oblasti.