Otirači – Iznajmljivanje

Smanjite troškove čišćenja! Tehnologija izrade posebnih high – twist najlona omogućava da se do 4,5l prljavštine i vlage po m2 zadržava u unutrašnjosti otirača. Ova svojstva značajno smanjuju troškove čišćenja.

Prednosti:
– Skuplja prljavštinu i vlagu samim hodanjem po otiraču
– Mesečni najam obezbeđuje zamenu otirača prema potrebama
– Otirač je otporan na sve tečnosti na bazi ulja
– Dostupni u preko deset dimenzija
– Zimski i letnji režim zamene
– Probni period od 7 dana

SPECIJALNE VRSTE OTIRAČA

Brendirani otirači

Otirači sa logoom doprinose posebnom izgledu Vaše firme. Vaše ime ili poruka je u centru pažnje kupaca. Više od 600 različitih boja stoji Vam na raspolaganju. Sigurnosni sistem malih gumenih stopera brine o stabilnom položaju.

Podloge za industriju

CWS industrijski otirači posebno su dizajnirani za upotrebu u skladištima ili proizvodnim pogonima. Znatno smanjuju prljanje uzrokovano ulaskom i izlaskom vozila. Gume vozila se pri prelasku očiste četkom. Robusni gumeni zatezači brinu o tome da se otirač uvek vrati na svoje mesto.

Otirači protiv umora

CWS Anti – fatigue – otirači idealni su za radna mesta na kojima se stoji. Dokazano smanjuju teret nogu i leđa, podstiču cirkulaciju i štite zglobove. Na ovaj način se povećava radni učinak. Pored toga, imaju i sposobnost izolacije od buke i hladnoće. Moguća područja primene su proizvodne hale, recepcije, benzinske stanice, banke ili maloprodajni objekti.

Naručite i besplatno isprobajte do 7 dana! Ukoliko niste zadovoljni, možete vratiti otirač bez dodatnih troškova.

KONTAKTIRAJTE NAS ZA IZNAJMLJIVANJE