Dimenzije: V: 485 mm x Š: 331,5 mm x D: 256,9 mm

Nemački proizvod, dispenzer visokog kvaliteta izradjen od ABS plastike, otporan na udarce, pod ključem za neometano upravljanje dopunama. Dispenzer omogućava za svakog korisnika čistu porciju ubursa. Koristi pamučnu rolnu namenjenu brisanju ruku, pri čemu je pamuk nežan i pogodan za kožu, čime se izbegavaju iritacije, a daje prijatan osećaj kao kod kuće. Samo jedna porcija pamučnog ubrusa je dovoljna da se ruke pravilno obrišu, pored toga dispenzer sprečava upotrebu ubrusa u druge svrhe i prekomerno izvlačenje,  čime se postiže višestruka ušteda: u potrošnji materijala, skladnišnom prostoru, radnoj snazi, količini otpada… Kada koristite pamučne rolne za brisanje ruku, nemate otpad, samnjujete probleme za odlaganje otpada, smanjujete upotrebu kesa. Pamučni ubrus se koristi do 100 puta i jedna rolna zameni 40 000 papirnih ubrusa, tako da je ovaj način brisanja ruku u odnosu na sve druge opcije najvise u skladu sa zaštitom životne sredine.
Mi obezbeđujemo komplatnu uslugu!  Čiste pamučne rolne se redovno isporučuju na adresu u potrebnoj količini, a preuzimaju se iskorišćene i odnose na pranje, koje se obavlja u profesionalnoj perionici na visokim temperaturama, a potom peglaju i sterilišu.
Instalacija i održavanje je uključeno u uslugu, čime se kontrolišu i smanjuju troškovi,  a dispenzeri se ne kupuju, već iznajmljuju. Opcija menjanja prednjeg panela, pruža mogućnost prilagodjavanja Vašeg toaleta najnovijim trendovima ili individualnim potrebama i željama. Ekskluzivni prednji paneli dostupni su u 7 različitih boja, sa mogućom štampom na njima i individualnim dizajniranjem.