Kancelarija

Ars Nova d.o.o.
 Gandijeva 11/14, 11070 Beograd
 office@arsnova.rs
 011 / 6 555 740

PIB: SR101017808
Matični broj: 06976123
Broj računa 1: 220-19630-81 (Pro Credit Bank)
Broj računa 2:170-30000695006-55 (UniCredit Banka)

Čisto da ti kažem – Slavimo 25 godina uspešnog rada!

Ars Nova d.o.o. je osnovana kao italijanska firma koja postoji od 1994. godine, a od 2001. godine se bavi opremanjem objekata najsavremenijom opremom za toalete i kuhinje, kao i snabdevanjem potrošnim materijalom poznatih italijanskih proizvođača.  Naš tim logističara, magacionera, dostavljača, komercijalista i administratora  svaki zahtev i porudžbinu isprate do kraja, tako da svaki naš kupac ima adekvatan tretman.

Tim mladih i veštih profesionalaca spreman je u svakom trenutku da dođe na Vašu lokaciju, sasluša zahteve i predstavi Vam ponudu. Time se štedi vreme i kreira se prilagođen predlog usluga, opreme i potrošnog materijala, štedeći Vaš novac. Korišćenjem adekvatne opreme postiže se visok nivo održavanja higijene prostora i korisnika uz uštedu vremena i potrošnog materijala.

Politika kvaliteta

  • Proizvodi se izrađuju po ISO 9001 standardu
  • Svi proizvodi poseduju potrebne zdravstvene i ekološke sertifikate
  • Ekoloski proizvodi su dodatno potkrepljeni i dermatološkim analizama
  • Proizvodi za kuhinju poseduju potvrdu bezbednosti u korišćenju sa hranom
  • Sva oprema je „lock“ sistemom zaštićena od neovlašćenog pristupa i krađe
  • Montaža, dostava i servis su besplatni
  • Dostava potrošnog materijala vrši se u roku od 24 sata
  • Mogućnost odloženog plaćanja
  • Popusti za avansno plaćanje i veće količine

Poverenje naših kupaca smo sticali više od 20 godina. Ono se temelji na dokazanom kvalitetu naših usluga, proizvodima iz asortimana odabranih brendova koje zastupamo i predstavlja platformu za postizanje održivog rasta i razvoja.

Otvoreni smo za razgovor sa kupcima i savetovanje za najbolje rešenje prema vašim potrebama.

KONTAKTIRAJTE NAS

Ekologija i zaštita životne sredine

Zdravo i bezbedno okruženje čini polaznu pretpostavku u poslovanju i razvoju kompanije Ars Nova d.o.o. Zaštita i unapređenje životne sredine su temelji naše poslovne filozofije, a poslovanje se odvija uz uvažavanje ekoloških zahteva i standarda. Ekološki standardi promovišu inovaciju i modernizaciju procesa i proizvoda i vode ka čistijim tehnologijama. Firme koje su usvojile ekološke standarde dokazale su se kao dugoročno konkurentnije na međunarodnom tržištu.

Ekološka linija proizvoda iz naše palete je ECO NATURAL linija. To su proizvodi izrađeni od Fiberpack sirovine dobijene od recikliranih celuloznih vlakana prisutnih u kartonskim ambalažama.

Konkretni doprinosi zaštiti životne sredine su:

• korišćenje materijala koji bi inače bili izgubljeni u otpadu
• doprinos smanjenju emisije CO2 u atmosferi

• sprečavanje rezanja stabala

U globalnoj ekonomiji gde internet i mediji svakodnevno informišu i diktiraju poslovne prakse širom sveta, o kompanijama se sve više sudi na osnovu njihovog odnosa prema životnoj sredini. Potrošači su danas nesumnjivo bolje obavešteni, ekološki svesniji i osetljiviji, što preduzeća podstiče i na razvoj novih, ekološki prihvatljivih proizvoda i donosi im tržišnu prednost.

Poslovni partneri, finansijske institucije i banke kao bitan kriterijum za saradnju uvode zaštitu životne sredine i smanjenje ekoloških rizika. Tome doprinosi i zakonska regulativa, evropska i lokalna, koja u pogledu zaštite životne sredine postaje sve restriktivnija i zahtevnija.

Kompanija Ars Nova d.o.o. posvećena je tome da se ista očekivanja u pogledu zaštite životne sredine postavljaju pred dobavljače i partnere kompanija, kao neophodan preduslov za saradnju.

ASORTIMAN EKOLOŠKIH PROIZVODA

Naši partneri

KATALOZI PROIZVOĐAČA