• Zbog velikog kapaciteta (1,2 litra tečnog sapuna), ne morate često da punite dozator, čime ćete uštedeti na vremenu. Idealan za javne toalete, škole, bolnice, restorane, kafiće i ostale ustanove, gde postoji mogućnost namernog lomljenja opreme.
  • Dozator za tečni sapun velikog kapaciteta (1,2 litra) izrađen od inoksa sa sjajnom ili brušenom završnicom. Bravica za zaključavanje, za sprečavanje neovlašćenog pristupa tečnom sapunu, sa prozorčićem za uvid u preostalu količinu tečnog sapuna. Zbog velikog kapaciteta (1,2 litra tečnog sapuna), ne morate često da punite dozator, čime ćete uštedeti na vremenu. Idealan za javne toalete, škole, bolnice, restorane, kafiće i ostale ustanove, gde postoji mogućnost namernog lomljenja opreme. Inox je odličan za ustanove kroz koje prolazi veliki broj ljudi, jer sam materijal nije podložan zadržavanju bakterija.
  • Bolnički dozator za sapun se upotrebljava na mestima gde nije moguće dozirati sapun standardnim pritiskom na dugme, zbog veoma velike zaprljanosti ruku. Poluga, koja se može aktivirati i laktom, omogućava doziranje sapuna bez kontaminacije samog dozatora. Metalno, inox, kućište pruža odličnu zaštitu od prljanja dozatora i onemogućava taloženje bakterija i štetnih materija. Velika zapremina rezervoara od 1,2 litra, koji je zaštićen bravicom, smanjuje česta dopunjavanja, te pruža dovoljno tečnosti (sapun za ruke, sredstvo za suvo pranje, dezinfekciono sredstvo) za celodnevno korišćenje. Iako je osnovna namena dozatora korišćenje u bonicama, odlično se pokazao i u restoranskim kuhinjama, jer kao i u bolnicama, ispunjava sve higijenske zahteve, a omogućava lako pranje veoma zaprljanih ruku.
  • Dozator za tečni sapun beli Dozator za tečni sapun hrom
    Dozator za tečni sapun se preporučuje svim javnim objektima bez obzira na delatnost - obdaništa, igraonice, škole, restorani, kafići, zdravstvene ustanove, saloni...u toaletnim prostorijama, kuhinjama, ordinacijama itd... Prozorčić za uvid u količinu preostalog tecnog sapuna omogućava blagovremenu dopunu, dok bravica za zaključavanje poklopca dozatora za tečni sapun onemogućava bilo kakve ne higijenske radnje. Za dopunu se može koristiti tečni sapun bilo kog proizvođača, bilo koje gustine. Ovim se eliminše kupovina tipskih pakovanja dopuna dozatora za tečni sapun. Montaža je jednostavna jer je moguće zalepiti dozator na pločice ili se može fiksirati vijcima u zid.
  • Dozator za tečni sapun Inox Lucido Satin predstavlja luksuznu kolekciju koja odiše elegancijom i prefinjenošću, dok konstrukcijske karakteristike garantuju dugotrajan i nesmetan rad. Kućište dozatora je izrađeno od nerđajućeg čelika (inoxa) a satinirana završna obrada garantuje sigurno uklapanje u svaki ambijent, povećano odbijanje lepljenja prljavštine i kapljica vode, Po svom sastavu materijal od koga je dozator napravljen nije podložan zadržavanju bakterija. Bez problema se može koristiti u visokofrekventnim prostorijama, sa velikim dnevnim učinkom, pružajući, svaki put, istu dozu tečnosti. Idealan za javne toalete, škole, bolnice, restorane, kafiće i ostale ustanove, gde postoji mogućnost namernog lomljenja opreme. Dozator ne zahteva specifični sapun za dopunu, te se slobodno može koristiti tečni sapun bilo kog proizvođača.
  • Dozator za tečni sapun Inox Lucido predstavlja luksuznu kolekciju koja odiše elegancijom i prefinjenošću, dok konstrukcijske karakteristike garantuju dugotrajan i nesmetan rad. Kućište dozatora je izrađeno od nerđajućeg čelika (inoxa) a sjajna, brušena završna obrada garantuje sigurno uklapanje u svaki ambijent, a sam materijal nije podložan zadržavanju bakterija. Bez problema se može koristiti u visokofrekventnim prostorijama, sa velikim dnevnim učinkom, pružajući, svaki put, istu dozu tečnosti. Idealan za javne toalete, škole, bolnice, restorane, kafiće i ostale ustanove, gde postoji mogućnost namernog lomljenja opreme.