• Dozator za sapun u peni metalik sivo satinirano Dozator za sapun u peni | ArsNova
  Dozator sapuna od pene, pakovanog u kertridžu (patroni). Jednostavno a bitno - omogućava vam da vidite stanje punjenja kroz prozorčić stilizovan u obliku kapljice. Preporučuje se u javnim objektima različitih delatnosti, toaletni prostori i kupatila u restoranima, kafićima, hotelima i objektima koji žele da se izdvoje svojim enterijerom. Pogodnost ovog dozatora je korišćenje fine mirisne pene sa samo jednim pritiskom na dugme dozatora. Na taj način dobijate kontrolisanost korišćenja i ekonomičnost u samoj potrošnji. Kompatibilan sa patronama za sapun od 0,5 l. Mogućnost lepljenja na pločice ili fiksiranja šrafovima
 • Dozator za tečni sapun beli Dozator za tečni sapun hrom
  Dozator za tečni sapun se preporučuje svim javnim objektima bez obzira na delatnost - obdaništa, igraonice, škole, restorani, kafići, zdravstvene ustanove, saloni...u toaletnim prostorijama, kuhinjama, ordinacijama itd... Prozorčić za uvid u količinu preostalog tecnog sapuna omogućava blagovremenu dopunu, dok bravica za zaključavanje poklopca dozatora za tečni sapun onemogućava bilo kakve ne higijenske radnje. Za dopunu se može koristiti tečni sapun bilo kog proizvođača, bilo koje gustine. Ovim se eliminše kupovina tipskih pakovanja dopuna dozatora za tečni sapun. Montaža je jednostavna jer je moguće zalepiti dozator na pločice ili se može fiksirati vijcima u zid.
 • Dozator za tečni sapun "Prestige" se isoporučuje sa kompletnim kitom za montažu. Instalacija se može obaviti lepljenjem na glatke površne ili montiranjem na zid pomoću vijaka. Bravica za zaključavanje čini ovaj dozator za tečni sapun sigurnim od bilo kakvog nehigijenskog korisćenja. Kao i svi proizvodi u Prestige liniji, i dozator za sapun ima prozorčić za kontrolu preostale količine tečnosti. Preporučuje se u svim javnim objektima različitih delatnosti, obdaništa, igraonice, škole, restorani, kafići, zdravstvene ustanove, saloni...u toaletnim prostorijama, kuhinjama, ordinacijama itd... Pogodnost ovog dozatora, koji je na ulivanje je što možete koristiti tečne sapune i sva ostala tečna sredstva svih gustina i bilo kog proizvodjača. Time niste ograničeni kupovinom odredjenih, tipskih pakovanja.
 • Dozator zatečni sapun zeleni Dozator za tečni sapun gumirani
  Gumirani dozator tečnog sapuna pripada liniji bojenih dozatora. Liniju karakteriše želja da se cela kolekcija "utopi" u enterijer i ne odskače od okolnog ambijenta. Prozirna plastka čini osnovni materijal u izradi ovog dozatora za tečni sapun,a prednji deo je presvučen slojem gume. Diskretno hromirano dugme  i boja tečnosti unutar dozatora, koja se vidi kroz kontrolni prozorčić ukazuju na prisustvo dozatora, ukoliko se njegova boja uklapa u postojeći ambijent. Dozator je odmah dostupan u beloj boji, a ostale boje iz kolekcije su dostupne na zahtev. Idealan za prostore kao što su: obdaništa, igraonice, restorani, kafići i za sve ostale objekte koji žele da bojama osveže svoj toaletni prostor.

  Najveća pogodnost ovog dozatora je u tome što može da koristi tečne sapune svih gustina, bilo kog proizvodjača (niste ograničeni kupovinom tečnog sapuna samo od proizvodjača opreme, čija cena je uvek veoma visoka).

   

 • Dozator za tečni sapun Colored Line
  Gumirani, providni dozator iz linije "Colored line", svojim malim dimenzijama i velikim izborom boja omogućava besprekorno uklapanje u bilo koji prostor. Iako je kapaciteta samo 0,17 litara i bez bravice za zaključavanja, ovaj dozator za tečni sapun besprekorno radi i u kućnim i u profesionalnim uslovima. Providno kućište omogućava neometanu kontrolu preostale količine tečnosti. Zbog svojih kompaktnih dimenzija, ovaj dozator je moguće pričvrstiti lepljenjem na bilo koju glatku površinu, a uvek je moguće montažu izvršiti i pričvršćenjem na zid. Kvalitet izrade dozvoljava upotrebu drugih tečnosti, osim tečnog sapuna, poput šampona, gela za tuširanje, dezinfekcionih sredstava... Idealan za prostore kao što su: obdaništa, igraonice, restorani, kafići i za sve ostale objekte koji žele da bojama osveže svoj toaletni prostor. Najveća pogodnost ovog dozatora je u tome što može da koristi tečne sapune svih gustina, bilo kog proizvodjača (niste ograničeni kupovinom tečnog sapuna samo od proizvodjača opreme, čija cena je uvek veoma visoka). Beli dozator sa hromiranim dugmetom je odmah dostupan za poručivanje, dok su ostale boje dostupne isključivo na zahtev.
 • Mini jambo rolne Save plus pripadaju ekološkom asortimanu koji kombinuje kvalitetan reciklirani papir sa stepenom beline od 75%, za značajnu uštedu. Save Plus se proizvodi od celuloznih vlakana, na održiv način, bez korišćenja hemijskih aditiva, izbeljivača ili optičkih belila. Jedinstvena fabrika papira nam omogućava da dobijemo čist, reciklirani papir bez otpada i mulja koji su štetni za čoveka i prirodu. Garanciju kvaliteta  pokazuju Ecolabel i PEFC sertifikati za reciklirani papir, kao i potvrda dermatološkog testiranja proizvoda.
 • Papernet toaletni papir je idealno rešenje za one situacije u kojima je cilj pružiti brižljivu uslugu korisnicima, na lokaciji sa visokim dnevnim protokom ljudi. Papernet nudi mogućnost izbora između širokog asortimana proizvoda koji garantuju higijenu, sigurnost i uštedu vremena.
  Italijanski proizvod visokog kvaliteta. 100% celulozni papir, a kupovinom ovog artikla pomažete organizaciju Doktori bez granica.