Kompaniji Ars Nova d.o.o. već drugu godinu za redom pripala je nagrada za bonitentu ocenu izvrsnosti (u rangu AAA) za 2018. godinu, koju izdaje Bisnode. Ova međunarodna kompanija, sa sedištem u Švedskoj, zadužena je za analizu podataka privrednih subjekata, i na osnovu njih bira one koji su se pokazali izuzetnim u jednoj poslovnoj godini.

Naša Ars Nova d.o.o. već drugu godinu za redom ostvarila je pravo na ovo priznanje. Naš tim se zahvaljuje kompaniji Bisnode na nagradi, kao i svojim klijentima na uspešnoj saradnji. Trudićemo se da i u 2019. godini opravdamo vaša očekivanja i zahteve, ali i da sa vama zajedno radimo na poboljšanju izgleda i čistoće vaših poslovnih prostora.

Da podsetimo: priznanje za bonitetnu izvrsnost označava da postoji verovatnoća od 82% da će subjekti zadržati istu bonitetnu izvrsnost i u narednoj poslovnoj godini, odnosno imaju manju verovatnoću da će im naredne godine biti blokirani računi.

Sve ovo znači da smo mi pouzdan partner, a to prepoznaju naši saradnici, klijenti i dobavljači, sa kojima poslujemo već punih 25 godina.

Hvala na poverenju,

Vaš Ars Nova tim